Medewerkersverhaal
Ik was 15 jaar, had nul horeca-ervaring en geen idee wat ik aan het doen was. Ik zocht ‘gewoon’ een bijbaantje. Toen kwam ik terecht bij Montimar Veghel en begon daar in de afwas. Vanaf het begin zat de sfeer er al goed in: gezellige collega’s, vaak muziek op de achtergrond en altijd wel iets te lachen!
Medewerkersverhaal
Zelfstandig werkend kok Montimar is voor mij de perfecte werkomgeving om naast kwaliteit ook met snelheid te kunnen werken. De drukke restaurants van Montimar vergen een goede voorbereiding en planning om de avond soepel te laten verlopen. Ik ervaar veel ondersteuning en begeleiding van collega’s en we werken echt als een team aan een succesvolle…
Medewerkersverhaal
Svenne van Steenhoven Vanaf de eerste dag voelde ik me hier helemaal op mijn plek. De sfeer bij Montimar is gewoon geweldig: een jong, enthousiast team, een warme Brabantse mentaliteit en altijd ruimte voor gezelligheid. Iedereen staat voor elkaar klaar en je kunt altijd op je collega’s rekenen, hoe druk het ook is. Wat ik…